8960 Lenti, Táncsics u. 14.
+36 92 352 119
spanzio@enternet.hu

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük honlapunkon.

Panziónk a szlovén határmenti kisvárosban Lentiben a Kerka völgyében található, Magyarország délnyugati csücskében.

A város, amely közel 800 éves múlttal rendelkezik a térség három néprajzi tájegysége ( Őrség, Göcsej, Hetés) találkozási pontja.

Lenti város az Adria felé vezető M7-es autópálya mellett fekszik.ABalatontól 75 km-re, Budapesttől 250 km-re, Bécstől 210 km-re, Graztól és Zágrábtól egyaránt 140 km-re található.

Látogasson el hozzánk, pihenjen és gyógyuljon a termálfürdőben, amely panziónk közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

A panzió 2000 januárjában nyílt meg, amely két épületből áll. A 32 jól kialakított és felszerelt szobában 80 személynek tudunk kényelmes szállást adni. Rendelkezünk még egy apartmannal is, ahol külön hálószoba, nappali, masszázs paneles zuhanyzó, külön WC, konyha-rész, nagy terasz biztosít kellemes lakóteret 6 személy részére. Gondoltunk a mozgáskorlátozottakra is. Egy szobát nagyméretű fürdőszobával számukra alakítottunk ki ( megfelelő feljáró biztosítja az épület megközelítését).

Kóstolja meg az itteni ételkülönlegességeket, borokat. Barangolja be a csodálatos erdőket. Ha madárcsicsergést szeretne hallani, arra ébredni, jöjjön hozzánk, mindig szívesen látjuk. Az igényesen kialakított kényelmes, jól felszerelt szobák, a nagy teraszok, az épületet körülvevő árnyas fák, parkok és a szomszédos termálfürdő nyugodt pihenést biztosítanak minden kedves vendégünknek.

Hol talál meg minket?